12, 12, 2015 Суббота... она такая

Светлая Две Тысячи 10
Субота...яна такая субота ...
Чакаеш добрае, а будзе, як учора... Нацягне хмары мне на спадзяванні зноў...За тыдзень столькі ўжо пабачыла я сноў... там гора і бяда...зноў гора ... і так бясконца... слёз мо мора ўжо ... Адкрый мне лёс Басфор ... таксама Дарданэлу... пажыць у шчасці мне ахвота штось насьпела ... Хачу, каб візы адмянілі ў Еўропу...каб ірвануць, як што... і хай яно ідзе ўсё ў ...опу )))