***

Оксана Малиновская 2
Дід Мороз на санках їде
Вся чекає дітвора.
Від печалі нема й сліду…
Новий рік прийшов – ура!

Це таке прекрасне свято
Його люблять над усе,
Бо, даруночків багато
Дід у торбі принесе.

Для маленької Даринки,
Щоб не лила вона сліз
Цей дідусь дістав з торбинки
Ляльку Барбі – от сюрприз!

А для хлопчика Арсена,
Що розказував вірші
Ось машинка ця зелена,
Забирай її, мерщій.

А Олежик – непосида,
Гарно вміє танцювать.
В дар отримав самоскида,
Ним учиться кермувать.

Довго ще дідусь цей спритний
Подарунки роздавав,
Усміхався він привітно
З Новим роком всіх вітав.

А надворі так святково
Сніг летить, неначе пух…
Сяють зорі загадково,
Новорічний всюди дух…