Прощання з ос1нню

Наталия Боровская 2
Кружляє листя, зірване вітрами,
Пожовкле від осінньої пори.
Холодний дощ блискучими сльозами
На землю капає згори.

Замерзле сонце котиться по небу,
Щоденно прокладає той же шлях.
І нам іще не раз піймати треба
Останніх променів тепло в своїх руках.