Во сне

Анохина Вера
Во сне живу,
              люблю,страдаю.
Во сне прошу
              и умоляю.


Во сне шепчу,
              пою,рыдаю.
Во сне  зову
              и прогоняю.


Во сне грешу,
              молюсь и каюсь,
Бегу, кричу
              и... просыпаюсь.