13, 12, 2015 Басня О близорукости

Светлая Две Тысячи 10
Такая ўстаноўка мне ідзе... ты смейся , хоць сядзіш па вушы ў бядзе, ты рагачы, хоць над табою лётае крумкач...спрабуй і там ты пазітыў убачыць... Углядаюся, вачам балюча ўжо... міраж , прывід... ну бачу ... дАлей што?