Жемчужина 24

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 24

Чтоб в суете понять кто враг тебе, кто друг,
Ты не руби с плеча, а оглядись вокруг.
Всё аккуратно взвесь и не спеши,
Чтоб свет не потерять во мраке лжи.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*************

ПЕРЛИНА 24

Щоб розібратись хто твій друг, хто ворог,
Все добре зваж та озирнись навколо.
Не поспішай в буденній метушні,
Щоб правду відрізнити від брехні.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА