Звiр

Таисия Цыбульская
Закричав малий Тарас,
- Ой, страшне тут щось у нас!
Через вулицю у двір
залетів страшенний звір!

Ой, рятуй! - кричить хлопчак,
- Він гуде, немов літак!
Волохатий, як ведмідь!
Ой, скоріш його зловіть!

Та дарма Тарас злякався,
і до хати заховався,
замотався у постіль!
То гудів маленький джміль!

(відредаговано)