А я тихенько пригорнусь...

Ольга Дементеева Русенко
А я тихенько пригорнусь, заплющу очі,
Побачу крізь повіки візерунки,
І недостатньо нам з тобою дня і ночі
Для ніжності, солодких поцілунків.

Нас сонечко запрошує ласкаво
Під промінці, насолодитись сяйвом,
Для нас воно заграло так яскраво,
Веселка би позаздрила тим барвам.

Розплющу очі. Бачу інше сяйво –
Твоїх очей блакить мене зігріє,
А наша ніжність ароматом мальви
Крізь час і простір солодко повіє.