IТ- пiдкорив усе

Оксана Олейник Львов
Не проста це штука - час,
Адже він знову ламає нас,
Бо підкорив його світ ІТі,
Що нещадно знищив думи мої.

Я людина є слабка,
І віддам йому слова,
Що мої пра-отці,
Покутках писали у пітьмі.

Мені Не потрібні твої нові листи,
Краще гаджет модний собі купи,
А потім цю пластмасу, 
Принеси у свою хату,

І спитай старого дідуся,
"А чого ж це мене розболіла голова?"
А мудрець лише знизить плечами,
Бо і на нього діють зловтішні чари.

Ей людино! Не ламай собі життя!
Викидай із хати своє сміття,
І не смій свій розум загнати у спам,
Перебираючи на планшеті вчорашній хлам.

Земля вже стогне не перший рік,
Щоб проснувся людський рід,
Щоб енергію створив вітряк
Тай шкоду не завдавав Аміак.