Молитва в День Святого Миколая

Татьяна Сливко
Поле... стежка... небо... синь...розмай.
Думи...смуток ллється, аж за край.
Боже,сил дай витримать біду!
Серцю я розраду віднайду?

Мій народ не чекав війни,
не для війн в нас ростуть сини.
Чудотоворцю Святий Миколай,
Миру й щастя синам нашим дай!

Небо...сонце...поле.Рідний край,
у борні мужній і розцвітай!
Вірю-Бог гріхи нам всі простить
і від ворогів нас захистить.

І не буде тоді війни.
В добрих справах зростуть сини.
Чудотворцю Святий Миколай,
миру й щастя Вкраїнонці дай .