Хореографам

Владимир Владимирович Суховеев
Хочу, щоб сучасні поети
Віршували не про світанки:
Коханим – писали сонети
Та оди складали за танки,

В яких фуете і бланжи,
Арабески та боді роли
Вкрашали сцени пейзажі
З малюками - в центральній ролі!

Хореографам дар педагога,
Та, мабуть, в душі – артисток
У спадок прийшов – від Бога,
Тож, збільшіть талантами список!

Дітлахи – закохані в танок,
А Ви в них – вкладаєте душу!
Тому від батьків на останок
Сьогодні  сказати мушу:

Хай пишуть Вам також сонети
І в пресі – щоб «оди» писали,
А Ваші святкові концерти –
Тільки на «Біс» зустрічали!