20, 12, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Спяваюць беларусікі замежжа... пра моцнае каханне, пра тугу ...сялянскую да Беларусі год мо сто таму ... Інакш я іх назваць і не магу ...застылі ў гісторыі, мо прагнуць...вярнуць краіну ў багну старую... Ды не... не так... туга па будучыні нашай, якой яскрава з іх ніхто не бачыць.... Спяваць нам трэба нешта новае, смурод багновы не прыняць за перспектываў мроі. Жадаю еўрапейскую краіну! Старое ўсё у музей даўніны! Жадаю рок! Жадаю ў будучыню крочыць! Жадаю бачыць Беларусь, якою ганарыцца можна! Жадаю , каб для моладзі прыгожай краіна стала для жыцця і плённай, і, вядома, моднай! )