До Европи

Александр Ермоленко
Має Галя добру попу
І цицьки до неба
Вирушає у Європу
Візи, бач, не треба
Пре, сердешна, з надією
Що весь світ побаче
Попрацює повією
Вона ж не ледача
Та багато шо робити
Вміє наша Галя
Буде унітази мити
Може буде праля
Може буде вигрібати
Лайно з-під недужих
І труси засрані прати
Дідусей байдужих
Буде мити тарілочки
У чужий країні
А додому - посилочки -
"Працюю аж в Берліні!"
Півжиття отак менеться
Пригадає мати...
Та й до дому повернется
СНІД свій лікувати.