22, 12, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Зазіхацелі зоркі Беларусі... пакуль што сарамліва, праз скруху, праз проблескі надзеі бачу я святло іх... то развіццё народа інтарэса да беларускасці, да спадчына, да Мовы. Згубіць нам гэта нельга, немагчыма ... І нашы беларускія дамы зноў патрабуюць новых вокан і дзвярэй... вярнуць сабе каб пачуццё даверу...
Замкі павешу... замкоў павешу шмат... гісторыя на здзекі ...забагатая !