22, 12, 2015 Неяк так

Светлая Две Тысячи 10
Марудны , невыносны , сумны, невыканальны, злы і брудны ... такія словы прэч з майго жыцця датуль, пакуль не здзейсніцца на Беларусі рэвалюцыя... Па колеру не важна мне якая... там будзе бачна, як назваць... Абы бо адбылася, родная... Па сутнасьці, любая будзе  годнай!
Бо моцы мне няма чакаць ...Кажу святую праўду, спадары! )