Новий рiк наближаеться

Татьяна Сливко
Хтось вже стукає в поріг.
То крокує Новий рік.
Грудень з січнем вітаються.
А на вулиці зима-
снігу білого нема.
Новий рік наближається.
Вірю, вірю, Новий рік
буде кращим як торік,
бо надії збуваються.

Ми чекаємо з небес
Новорічних чудес.
На Отця покладаємось.
Розгулялась вже зима,
ген сніжинок білих тьма.
Ми від них не ховаємось.
Вірю, вірю-Новий рік
буде кращим як торік.
Ми на це сподіваємось.

З Новим наступаючим !