Вiра i казкова Доля

Геннадий Сивак
Вірі Кухарук- керівнику студіі "Доля",
місто Шепетівка, Україна.

Віра і казкова "Доля"…
Радують  віршами,
Тепер вільним, повна воля,
Щастя бути з вами.
Посміхнулась Шепетівка…
Студія тендітна,
Вона нам  усім домівка,
Що жовто-блакитна.
Та частина України,
Гордість, гарне місто,
Тут червоної калини,
Чудове намисто.
Тут  танцюють і співають,
Чується бандура,
Як вас  люди поважають,
Адже це культура.
Що відроджена навіки,
Небом вишивана,
Що для душ сильніше ліків,
У родинах звана.
Віра  "Долею" керує,
Люб'язна, й  шановна,
Радість нам    завжди    дарує,
Ввічлива і  скромна.

Автор  Геннадій Сівак.
25   грудня   2015 року.