Молитва Отцу народов

Алекс Яров
Отче наш и всех народов сущих,
Иже еси в сердцех наших.
Да пребудешь Ты присно на красном стяге нашем,
Да приидет вновь ГУЛАГ и диктатура Твоя
Яко на Руси и на всей земли.
Пайку и зону дай нам днесь.
Избави народ от вредителей и врагов его.
Не введи во искушение демократией бесовой.
Ибо Твоя есть власть и сила во веки.
Аминь.