ЛИСТ ДО МАМИ

Людмила Николаева 2
Я згадую тебе, моя матусе
і твої очі памятатиму завжди.
На них як до ікони я молюся,
як мені жити далі,розкажи...
       Молю тебе, вернись до мене, мамо
       ти памятаєш, мамо? Я твій син!
       Я знаю, що минуле не вернемо,
       я зараз як і ти залишився один.
Візьми мене за руку, мамо,
і відведи в дитинство назавжди.
Мені без тебе пусто,сумно стало,
не забувай мене і в серці збережи..
       Прости, рідненька, за слова-образи
       За те,що іноді тебе не розумів.
       За те, що очі наповняли сльози ,
       але по іншому я жити не хотів...
Я вірю, ти знайдеш у себе
любов до мене в серці і в душі.
Мені так холодно,так пусто тут без тебе,
і , інколи, стою я на межі..
       Молю тебе мій ангел, моя мамо,
       не відвертайсь і руку протягни..
       Ти розбуди мене тихенько рано-рано,
       візьми за руку і в дитинство відведи...