Ще не вмерла...

Владимир Евтушенко
  ЩЕ НЕ ВМЕРЛА...

Дожили ми, що при владі
Одні баньдюгани!
І лупцюють нас по спині,
Браття, батогами!!!

Батоги їх, то гармати,
Що насмерть вбивають,
Озвірілі, наче кати,
Людей пожирають.

Скільки ж крові, наче воду,
Пити, я не знаю...
Їх, від імені народу,
Навік проклинаю!!!

До десятого коліна
Їм не буде долі!!!
Позриваємо кайдани!
Єдність – наша зброя!