Лиш мить..

Яна Хомич
Серце все тріпоче, бо воно болить!
І сказати хоче, що життя лиш мить..
В перше, як в останнє полечу за хмари -
Відродитись зрання в омріянім коханні!
Темна, довга нічка, світлий швидкий ранок
В перше, як в останнє полечу за хмари!

23.12.2015