Singur de sarbatori

Светлана Гуцу
Singur de sarbatori.
Singur te nasti, singur mori.
Dar de ce, anume eu?
Fac castele si mereu....
Ma lupt cu timpul si...idei,
Efemer.... Vrei nu vrei

Singur de sarbatori
Singur ca alte ori,
Dar acum pare mai greu.
Nu esti tu, nu sint eu.
Acum pare mai pustiu
As scuipa....dar prea tirziu.

Blestemat fii tu, surghiun
De sarbatori, de Craciun.
De timpul scump ce l-am pierdut
Ce in mlastina mi-ai prefacut
Ochii de azi si cei de maine
Si bucata cea de paine....

Singur de sarbatori.....
Si atit de tradatori
Au ramas in urma anii,
Au ros tot, ca sobolanii

Singur de sarbatori......