Мудра поезiя

Оксана Олейник Львов
"Мудра поезія" або "Життя - наповнене сюрпризів".

Життя - наповнене сюрпризів,
І кожен не може носити, священних ризів!
Адже, Бог бачить кожен гріх,
А страшний біль не може врятувати сміх!

Віра у серці захистить твоє добро,
Бо Ангел Божий, кожен день, цілує твоє чоло,
І навіть якщо, найбільший гріх прикритий лише усмішкою!
На все, що ти здатний - вдарити ворога книжкою?

Незабувай: "Слово - наповнене сюрпризів.
Воно може вбити на відстані без призів!"
Тому нам, має бути соромно за вчинки світу,
І кожен не чекає, на здобутки чужого квіту!

А я, Благаю Бога: "Захисти Україну!
Від бід і нещасть у Неділю святу!"
А Ви, Віддайте Богові - його дари,
І нехай кожен християнин, без Тайн Святих не помре!

20.01.13. р.Б.
(С) Оксана Олійник

/вірш ще редагуватиму ввечері/
/ #БОМ /