Мне снится

Анастасия Котюргина
Хай мне сніцца жыццё ў гэтым краі,
Ільдзяны пацалунак дажджу.
З сэрцам маюся – веры не маю,
А прачнуся  - пад сонцам хаджу…
Не сагрэе. І цень нарастае.
След цалую і дотык рукі.
Сны па кроплі па свету збіраю.
Ён таму мне яшчэ дарагі,
Што цалую і веры не маю.
І як вернасць маю не гадуй -
Ўсё  мне сніцца жыццё ў гэтым краі.
Я да сонца на ранку пайду…

2009-2010