Навiщо?

Бессовестный
Навіщо в життя ти моє увійшла?
Тебе я питаю, навіщо?
Навіщо надію мені ти дала?
Зрозуміти не можу, навіщо?

Сьгодні тікаєш від мене кудись
Зникаєш, ховаєшся та мовчиш
А пом'ятаєш як було колись?
Коли ти злітала від зустрічей наших у вись

Що ти зробила зі мною тепер?
І скільки питань ще задам риторичних?
Якби міг, то зі снів своїх тебе стер
Ти образом стала слів моїх прозаїчних

І все ж я кохав тебе, чуєш?кохав
Я бачив тебе у своїх мріях
А як я голос слухати твій полюбляв
А зараз мерзну без тебе в цих стінах

Ти вбила мене, так і є, вбила
Без жалості, честі і анастезіїї
Коли сердце моє ти розбила
Тікала тоді без надії

Я стерплю, кохана, все стерплю
І навіть зла тобі не побажаю
Сердце і душу скріплює степлер
І щоб не знала такого болю бажаю