Biночок подяки

Валентина Коц
Багато є на світі гарних слів,
Я хочу їх зібрати всі разом
І перевтілить в надзвичайний спів,
А краще у хвали душі псалом.

Ісусе мій, чим володію я,
Усе є до краплиноньки Твоє.
Тобі належить доля вся моя,
Що барвами подяки виграє.

Не можу зрозуміти я за що
Ти душу полюбив мою просту,
Потрібний ключ до неї віднайшов,
Повів в Країну радісну святу?!

Не маю ні талантів, ні скарбів,
А за плечима морок мандрівний...
Але до мене Ти заговорив,
У Небо повернувши шлях земний.

Не пташка я, не зіронька ясна,
Не можу так прославить як вони.
Та відродившись стала як весна,
Що цвіт в мені буяє запашний.

Протягую долоні до небес,
А в них мого серденька ніжний спів...
Ти у душі, Спаситель мій, воскрес
Та сплів вінок з живих найкращих слів.