Жемчужина 25

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 25

Воскликнул гордый падишах:
«Я Бог! Весь мир в моих руках!».
«Ты просто фат.»,- Господь ответил.
И обернул его во прах.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*************

ПЕРЛИНА 25

Горлав пихатий падишах:
«Я Бог! Весь світ в моїх руках!».
Сказав Господь: «Ти просто блазень.».
Та обернув його на прах.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА