Жемчужина 26

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 26

Парит орёл в бескрайних небесах,
Кружится грациозно в облаках.
Владыке неба напрочь безразлично,
О чём там жабы квакают в кустах.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

*************

ПЕРЛИНА 26

Орел ширяє гордо в небесах,
До сонця лине відчайдушний птах.
Байдужливо владиці небокраю,
Про що там жаби квакають в кущах.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА