Toi Mon amour mon ami!

Оксана Олейник Львов
Toi Mon amour mon ami!

Ти мій коханий і мій друг,
Щастя мого єдиний оберіг.
Хоч ти пройдеш сотні доріг,
Але ще ступиш на мій поріг.

Ія від кохання звеселію вмить,
Бо серце за тобою щемить,
Мій коханий і мій друг, - це ти один,
І для розтавання у нас не має причин.

Je t'aime toi mon amour,
Я палаю від кохання тортур,
І чекаю на тебе у весняному саду,
Бо за тобою я тужу і для тебе живу.

АВТОР: (С) Оксана Олійник