04, 01, 2016 Утро

Светлая Две Тысячи 10
Нахлынулі ўспаміны ...цугам...адныя за другімі ... мукі... мукі ...перажываць іх ізноў не маю ўжо моцы...наперад я жадаю крочыць! Ідзіце прэч! Малю, прашу, урэшце, патрабую! Я іншага жыцця жадаю...заслугоўваю! Мастоў набудавалі да мінулага! Назад, у багну, дзе без надзеі цела з мозгам снулыя...Адвянь, дурны мой лёс, мяняй ты накірунак мо таксама...І заўтра зноў мне вернецца сапраўдны ранак!