03, 01, 2016

Светлая Две Тысячи 10
 Мне неяк сумна стала вечарам... Мароз, настрой схуднеў на пазітыў...
 Бо, насамрэч, ніякі добры сябар нам не заменіць дУшу родную ў сям'і. Наіўны позірк на жыццёвыя скрозь рэчы-суцэльная прыдурка недарэчнасьць. Практычнай будзь, Святлана! Бо не праб'ешся ты праз кланавасць! Калі глядзець на сітуацыю сур'ёзна, без розных там ружовых охаў, мо абароніш так сваю ты годнасць, не кінуць проста так яе пад ногі...
 Хай будзе так! Хай будзе так заўсёды... Хай вып'юць ворагі мае йоду )))