Заспiваю коляд, коляд

Раиса Андрейчук
Заспіваю коляд, коляд -
Покладіть зелених поряд!
Не скупіться, не жалійте,
В чарочки горілку лийте!
Пирогами пригощайте -
Святий вечір зустрічайте!
Роздавайте всім гостинці,
Щоб не бути наодинці!
Щей сусідів клічте в хату,
Щоби мать добра багато!
Хай рідня у вас святкує,
Хай Господь любов дарує!
Хай дзвенить, довкола, сміх -
З Новим роком вас усіх!