Се, Жених грядет в полунощи

Ольга Васильева 14
Се, Жених грядет к собравшимся,
Ублажая ожидающих,
Сну печали не поддавшихся,
От всея души взывающих:

"Свят, свят, свят еси, Создателю,
Иисусе, Вседержителю,
Жизни Истинной Подателю,
Смерти славный Победителю!" (2016г.)