Зроби

Ванир
Хай Всесвіт складає натхненно історії, долі й світи.
Усе, що я можу сказати: себе бережи та рости.
Я вірю тобі без міри,
І це значно більше, ніж...
Я прошу, зроби це для мене,
Зріж мої крила,
Зріж.

Я бачу сузір'я і трави, я бачу провалля й мости,
Усі небезпечні дороги, якими я маю пройти.
Хай часто самотньо і страшно,
Мета важлівіша, ніж...
Я прошу, зроби це для мене,
Зріж мої крила,
Зріж.

Вони недолугі та довгі, тендітні, немов з кришталю.
Не можуть собою закрити людину, яку я люблю.
Від них тільки смуток та пір'я,
І це вже складніше, ніж...
Я прошу, зроби це для мене,
Зріж мої крила,
Зріж.

Їх доля - привести до світла, до справжніх казкових чудес,
Їх дім - не маленька квартира, а простір безмежних небес.
Вони завеликі для мене, надійні та надто міцні.
Будь ласка, зроби це для мене,
Візьми мої крила собі.

Ці крила ніколи не зрадять, не схиблять під вітром й дощем.
Під ними надійно та тепло, немов під зимовим плащем
Це дійсно є те, що я хочу, вони так пасують тобі.
Я вірю, ти зробиш це гідно,
Візьми мої крила собі.

28.12.2015-03.01.2016