Букет букету рiзниця

Олександр Мачула
             На весіллі старша дружка
             впіймала такий „букет“,
             що венерологи тільки охнули…
             (з народного фольклору)

Букети дуже різними бувають:
із квітів, запахів, смаків…
А ще трапляється,
коли „букет“ піймають –
у венеролога не вистачає слів…

05.01.2016