Я маю свiт

Татьяна Конюшенко
Я маю світ –
Душі політ,
Світань весну,
Любов ясну,
Цілунків хміль,
Прозріння сіль,
Медові сни
Життям рясні.
Я маю світ –
Щодення квіт,
Сплетіння мрій,
Відлуння дій,
Сльозу журінь,
Тривоги тінь.
Я маю світ –
Буяння літ,
Розарій дум,
Де щезне сум,
Де в небо глас,
Де златом – час…
Зітліє страх
На злам-вітрах.
Я маю світ…

28.11.2015