З Рiздвом Христовим!

Галина Поручник-Ткачук
Щасливий і закоханий у Світ
Приходить січень з оберемком снігу.
Там ангели співають «Много літ»,
А потім поховаються під стріху.
Там ялинкові бавляться вогні
З малечею і з молодим татусем.
Так треба миру… Миру на Землі!
З Різдвом Христовим недруги і друзі!!!