07, 01, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Не ведаю, хто сноб, а хто мо забівае цвік апошні ў нашую труну...бядую, што адказ мне адэкватны ўжо не даць... запал не той , і сталая... піхнеш мо пальцам, пакачуся... Але пакуль, хаджу, кручуся,шмат працую і заадно свой мозг лякую )... не толькі і сабе , яшчэ каму мо...Пагарды не прымаю толькі... усе адзін ад аднаго мы недалёка... Жывем у гэтай мы краіне, дзе мары і надзеі нашы згінулі. Хто лепш, хто больш, хто кепска ... варыць боршч, сядзіць у цеснай , хоць бляшанай клетцы, а шмат хто ў залатой ...Дрыжыць , як той асінавы лісток на холадзе , чакае з боку , ззаду кол . Таму не варта гарадзіць нам плот, адзіны мы на Беларусі ... гэтакі народ вось! )