Э. Дикинсон. 1145. In thy long Paradise of Light

Ольга Денисова 2
1145

В твоем сиянье вечном
Не вспомню ни на миг
Ни игр земных, ни смертных
Товарищей моих —
5.01.2016



1145

In thy long Paradise of Light
No moment will there be
When I shall long for Earthly Play
And mortal Company —