Я знов пишу вiршi...

Людмила Перекос
Я знов пишу вірші, пишу листи
І відправляю їх у невідомість
З надією отримати натомість
Хоч кілька слів, що їх напишеш ти.

Та марно я чекаю...
Ти мовчиш...
І я лише здогадуватись можу,
Чи не даремно я тебе тривожу,
І чи колись ти ще мене простиш...

               19.10.2015