Прiрва

Оксана Олейник Львов
Прірва...

/06.03.14./
1.Ти зрадила любов, мою,
І за тобою більше я не йду,
Не смій казати, що я ще твій,
Ти лише сльоза, що торкнулась моїх вій,
Тай забрала з собою, весь мій сум,
І сказала: "Ти лише гучний шум,
Я більше не чую голос твій,
Хоч, ще вчора ти, був мій.

Пр.:Розбилась любов, на частинки,
І ми з тобою різні її половинки,
Ти не тримай мене словами,
Бо вже прірва є між нами.

2. Розбите люстерко, обмотане скотчем,
Стало для нас гострим /мечем/ пророчим,
І не важливо хто поруч з нами,
Ми алкоголем залили свої рани.

Пр...

(С) Оксана Олійник
/ #БОМ /