Гайворонський вальс

Людмила Перекос
            
Над ранковим замріяним містом
Сходить сонце ясне урочисто,
Тихі вулички в зелен-розмаї --
В світі кращого місця немає!

           Гайворон -- весняні ранки,
           Чисті осінні серпанки,
           Літніх ночей оксамити ...
           Як тебе не любити?!

Місто юності, місто кохання,
Перші зустрічі й розчарування...
Тут плекали ми наші надії,
Тут єднали серця молодії...

           Гайворон -- місто тривоги,
           Звідси --  наші дороги,
           Тут ми росли і міцніли,
           Тут розправляли крила.

По яких би світах не літали --
За тобою ми скрізь сумували.
Хай які там і сонце, і небо --
Ми вертаемось завжди до тебе.

           Гайворон -- місто над Бугом --
          Став нам батьком і другом.
          Тут вся наша родина,
          Тут наша Батьківщина.