Светлой памяти моего отца, врача...

Елена Мамчич
Цілую руки Ваші, Лікарі,
Ви білий світ
Рятуєте для Бога
І з вечора до ранньої зорі
Не зрадите єдину ту дорогу...
Благає серце
Біль прийнять чужий,
Що, наче вітер,
До душі ввірветься,
Блаженний шлях,
І чесний, і святий,
Він буде вашим,
Доки серце б"ється...
З пошаною
До лікарів Землі,
Надії зичу і довготерпіння,
Хай сонце світить
Крізь дощі, в імлі,
І проростає доброти насіння...
Життя триває спекою та в зливах,
Летять роки у вічність, наче мить,
Дай, Боже, цим рукам,
И сильним, і красивим,
Ще довго рятувати
І творить...