Гiмназiя, з тобою назавжди

Людмила Мизун Дидур
/ПІСНЯ/

Вересень всіх зустрічає дзвінком,
Сяють обличчя і квіти навколо.
Ні не забути, я згоден цілком,
Роки в гімназії, дружнєє коло,

Ні не забути моїх вчителів,
Нас вони вчили любити і жити.
Тут я до неба у думках злетів,
Тут нас навчили, як долю скорити.

Приспів:

Підручники і зошити,
І чубчики вз'єрошені,
І сміх лунає радісний завжди.
Ти люба нам гімназія,
Дитячая фантазія
Зв'язала нас з тобою назавжди.

Перший урок і останній дзвінок
В спогадах наших зворушливі будуть.
Перше кохання і дружби вінок
Геніїв людства в майбутнім розбудять.

Вічно турбується кожним із нас
Наша гімназія, рідная мати,
Кращая в світі, кажу без прекрас,
Хочу про тебе пісні заспівати.

Приспів:

Письменники сучаснії
І теми позакласнії,
До навчання прилежнії завжди.
Завзято тебе любимо,
Ніколи не забудемо,
Гімназія, з тобою назавжди.

2004 рік.