Все так як хочеш

Богданка Сызененко
А знаєте, такого не буває
безкрилий птах ніколи не літає
і щастя небуває без біди
а з моря не нап'єшся прісної води
за правдою, завжди брехня у слід іде
і як не хочеш, та за осінню зима бреде
все, що навколо, кольори міняє
сьогодні є, а завтра вже немає
і новий день за рогом нас чекає
що буде далі там, ніхто незнає
нові спокучи, чи образи
лиш головне, пройти це разом
та не буває кохання без гарячої кави
лиш цукру в ній буває замало
і не потрібен холод, щоб замерзли руки
нове життя не настане без муки
за тихою ніччю, прийде знову світанок
я розіллю щастя до порожніх філіжанок
а мрії збудуться, а може і ні
душа розквітне тільки на весні
і сотні тисяч птахів відлетять туди
де буде все добре, де немає журби
так хочеться сказати, що життя прикрасне
та як там кажуть, це лише відмазки
а знаєте, а щастя лиш у тому
його шукають у простому
тут не важливо якого кольору сьогодні твої очі
і про що розмови до пізньої ночі
не так важливо, про що твої думки ночами
важливо з ким ти ділиш радість днями
бо так приємно, коли поруч ті кого кохаєш
а тих хто так далеко, хоч думками обіймаєш
і є надія, що буде все як треба
і фарбами яскравими я розмалюю світ до неба
і під дощем так холодно, але приємно
коли ти відчуваєш, що все в житті взаємно
коли не тільки ковдру у обійми загортаєш
коли все так як хочеш, і ти це добре знаєш!