ППП-послання пекельним посланцям..

Леман
..за кожну втрачену дитину..
..за кожного чийогось сина..
..за ненароджене дитя..
..за всіх..хто втратив майбуття..
..за сльози матерів..дітей..
..скорботу..біль..тягар вістей..
  -відповісте за все сповна..
..своїм життям-буттям..
                ..сміття..
..що висіяв пекельний бруд..
..поміж людей наслав іуд..
..створивши пекло на землі..
..де мовби пси оскаженілі..
..в агонії чекають смерті..
..то ж пику вам думки відверті..
..та побажання-йдіть у пекло..
..туди звідкіль і де вам місце..
..бо дай би вам усе поклякло..
                ..убивці..
..що зчорнили сонце..