про це

Игорь Тагай
Ні, ми оклигаєм потроху,
Не залякаєте ви нас!
Засіємо лани горохом
І в кожній хаті буде газ!

Підставимо до сховищ жопи…
Є надра в нас!.. дарма, що тхне…
Ми обігріємо Європу,
Навіки вік не продихне!