Ось i сiчень, дим з коминiв в eться...

Геннадий Сивак
Ось і січень, дим з коминів в'ється,
Та пливе  до далеких зірок,
Що бажає, людина доб'ється,
Та розв’яже складний вузелок…   

Тих подій, що  так стисли горлянки,
Усієї Планети Земля,
Тих новин, що  із  самого ранку
Не витримую чути і я…

Рух подій, що втерпіти не в змозі,
В них АТО нескінчені бої,
Та про  війни  на Близькому Сході,
Про думки безбережні мої…

Є зв'язок поміж нами і небом,
Бумерангом вертається все,
На жаль в нас є великі потреби,
А можливо ні те і нi се…

Пошук винних на кожному кроці,
Побажають,   зуміють  знайти…
Розберись,  на якому хто   боці,
Спокій  треба завжди берегти…

Ось і січень, дим з коминів в'ється,
Тиск обставин, та збіг перешкод,
Цілять  кулі  в самісіньке серце,
Ми   під тиском нагод  і угод…

Автор  Геннадій  Сівак.
10  січня  2016 року.