***

Морозовлит
Відлетіли дикі гуси,
Вкрила скроні сивина...
Спокій нині в Біларусі -
На Донбасі йде війна...
Терикони в тому винні,
Що над степом піднялись.
Вже не буде України,
Що кохали ми колись...
Бо раздмухане багаття
Й все палає навкруги
Ті, що вчора були браття
Нині - люті вороги...
Скільки болю, скільки крові,
Скільки горя, скільки втрат..
Понівеченії долі,
Згарища колишніх хат.
Час невпинно далі лине,
Нам загоїть рани час ...
Й буде мир в моій країні
І розквітне мій Донбас!
08.01.2016 р.