14, 01, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Ніякі фігавы пялёстак ужо не схавае сорам мой... так млосна, спадары, так млосна ... бяры шынэль... ідзі мо з дому... Ужо адабралі хаты ў нас амаль... жыруе акупант і строіць планы, як дачакацца пакуль здохне беларускі пан, апошні, што яшчэ змагаецца. Змагаецца за долю лепшую , за Волю, за каплю той крыві, што гены беларускасці нясе яшчэ ў лясы, нясе ў палі, на луг, заліты што адталаю вадою... Хадзем і мы за ім з табою! Чакае ён!